Ordensregler

Rygning og alkohol

Det er tilladt at ryge udenfor. Dog skal der vises hensyn til området og andre gæster. 

Opbevaring, indtagelse og at være påvirket af alkohol og/eller stoffer på connens område er forbudt og medfører øjeblikkelig fjernelse af armbånd.

Børn

Alle børn under 12 år SKAL være ifølge med en voksen under hele Ninjin-Con. Én voksen på maksimalt have ansvaret for 2 børn.

Alle der er fyldt 4 år ved connens start skal have billet.

Generelle Ordensregler

Ninjin skal være et trygt samlingspunkt for alle, derfor har vi nogle regler der gælder for alle, både deltagere og arrangører/medhjælpere. Overtrædelse af en regel medfører ét klip i armbåndet, og ved tredje overtrædelse bliver armbåndet klippet helt af og man bedes forlade connen uden mulighed for at købe adgang igen.

Overtrædelse af visse regler medfører øjeblikkelig fjernelse af armbånd.

1.
Ved check-in er det ikke tilladt at dække sit ansigt eller på andre måder udgive sig for at være en anden. Dette gælder desværre også proteser som falske næser og lignende. Vi ved godt at masker er en del af cosplay, men for alles sikkerhed vil vi gerne se dit sande og flotte ansigt.

2.
Det er ikke tilladt at medbringe egen mad på connens område, vi henviser til Cafe JumpFood.

3.
Samleje er forbudt på connens/sovesalens område, af hensyn til andre gæster og dansk lovgivning. Overtrædelse af denne regel medfører øjeblikkelig fjernelse af armbånd og kan medføre blacklisting fra fremtidige Ninjin arrangementer. Husk at der er mindreårige til stede og at deres forældre skal være trygge ved at sende dem af sted.

4.
Hærværk og tyveri medfører øjeblikkelig fjernelse af armbånd og politianmeldes.

5.
Free hugs skilte må ikke bruges på en generende eller offensiv måde – d.v.s. at skilte ikke skal skubbes op i folks ansigter, gange må ikke blokeres og man skal respektere når der bliver sagt nej. Husk, hvis nogen føler sig generet af din brug af skilte, kan det medføre klip i armbåndet. Vent på at folk kommer til dig, frem for bare at kramme tilfældigt.

6.
Spørg altid før du krammer, fotograferer eller filmer en bestemt person – samtykke er sejt.

7.
Undgå at stalke/følge efter andre personer uden deres tilladelse – hvis nogen føler sig stalket, har de ret til at klage til staff og det kan medføre fjernelse af armbånd.

8.
Chikane er forbudt – hvis nogen føler sig chikaneret, har de ret til at klage til staff og det kan medføre fjernelse af armbånd.

9.
Affald skal smides i skraldespande/sække.

10.
Lad være med at farve hår i håndvasken. Det ødelægger både dit hår, vasken og som regel også dit cosplay.

11.
Når du køber billet til arrangementet, giver du Ninjin lov til at tage billeder af dig under arrangementet til brug ved promovering.

12.
Foreningens vedtægter og dansk lovgivning er altid gældende.