Historie

Ideen til at afholde en con i Nyborg ankom ret spontant. Vi tænkte i første omgang på gymnasiet, men det viste sig desværre at være umuligt at afholde vores con der, grundet nogle praktiske årsager. Vi startede dermed med lidt af et tilbageslag. Det stoppede os dog ikke.

Den 30. august 2021 startede vi for alvor arbejdet op med en dedikeret discord server og google drev mappe. Søgen efter lokation var i høj sæson, samtidigt med at vi researchede hvordan vi egentlig skulle gøre for at blive en forening og opnå vores mål om afholdelse af en con.

Den 18. oktober 2021 afholdte vi vores stiftende generalforsamling og blev dermed en officiel forening. Det gav os massere af blod på tanden. Vi begyndte så småt at have fundet en lokation, nemlig Nyborg Idrætscenter. Den 28. november afholdte vi vores første infomøde, så vi kunne skabe nye bekendtskaber, og få folk ind i vores forening. 

Den 12. januar 2022 fik vi endelig oprettet vores bankkonto, og kunne dermed også officielt optages i Bifrost, og få et medlemssystem. Dette var et stort skridt for os, da vi nu for alvor kunne begynde arbejdet. Vi begyndte at få medlemmer, og kunne også samle en arrangørgruppe sammen. 

Nu fik vi fart på, og begyndte at planlægge connen. Der har været masser af arbejde, og der er stadig meget tilbage. Ind i blandt har der også været en masse kontakt til andre con-orienterede foreninger for at skabe et godt samarbejde. 

Efterhånden som vi kom tættere og tættere på connen, blev der mere og mere planlægning, flere aftaler i hus, og ikke mindst en masse bestillinger af materialer.

… Nu har vi under to uger tilbage før connen sparkes i gang, og nøj hvor vi glæder os!